Είναι θεμιτό να κάνεις το test Covid_19 μετά τις διακοπές;

Χρόνος Ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Covid_19

Καλησπέρα αναγνώστες μου, την εβδομάδα του δεκαπέντε Αυγούστου δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από πελάτη μου και με ρώτησε πως μπορεί να εξεταστεί με το test Covid-19. Του εξηγώ τη διαδικασία με βάση αυτά που προβλέπονται στο συμβόλαιο του, πραγματοποίησε την εξέταση. Το αποτέλεσμα της εξέτασης ήταν αρνητικό. Πήρα το θάρρος να τον ρωτήσω και εφόσον βγήκε και το test αρνητικό, το λόγο που έκανε τη εξέταση. Έμεινα έκπληκτος με την απάντηση που μου έδωσε και συμφώνησα 100% μαζί του.

Μου είπε: Σάββα είμαι ελεύθερος επαγγελματίας που απασχολώ δύο άτομα με οικογένεια, συν και τη δικιά μου. Θα ήταν πολύ ανεύθυνο εκ μέρους μου να μη κάνω την εξέταση, ήθελα να γνωρίζω αν είμαι θετικός στον ιό για να ξέρω πως να αντιδράσω, πως να προγραμματίσω όσο είναι εφικτό τη δουλειά μου. Ανοίγω την επιχείρηση; ή μπαίνω σε καραντίνα για δεκατέσσερις ημέρες μπορεί και περισσότερο, με αντίκτυπο να χάσω έσοδα και ότι συνεπάγεται.

Θέλει προσοχή από όλους μας, είμαστε υπεύθυνοι  για τους εαυτούς μας πρώτα και μετά για τους υπόλοιπους. Ο Covid-19 σίγουρα έχει αλλάξει το τρόπο που σκεφτόμαστε και πως συμπεριφερόμαστε προς το κοινωνικό σύνολο. Δεν ήμασταν έτοιμοι για κάτι τέτοιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *