Χωρίς κατηγορία

Συνεργασία με Ariadne ATHENS, LEKKAS Labels & Vasiliki Plataniti

Χρόνος Ανάγνωσης: 2 λεπτά

Συνεργασία με Ariadne ATHENS, LEKKAS Labels & Vasiliki Plataniti

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με τους Ariadne ATHENS, LEKKAS Labels & Vasiliki Plataniti.

Η Ariadne ATHENS είναι μία εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των πολυτελών προϊόντων περιποίησης και θεραπειών ευεξίας. Από το 2015 μέχρι και σήμερα με μεγάλη επιτυχία τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό. Τα προϊόντα βρίσκει κανείς στο χώρο των spa μεγάλων υπερπολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων σε όλη τη χώρα αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα. Μοναδικά συστατικά των προϊόντων είναι όσα συναντά κανείς στην ελληνική φύση. Το αλεύρι βελανιδιάς, μέλι, βασιλικό πολτό, μαστίχα Χίου.

Η εταιρεία Lekkas Labels δραστηριοποιείται στο διαφημιστικό και κατασκευαστικό τομέα από το 1985 σε όλη την Αττική και την Ελλάδα γενικότερα. Η πολυετής πείρα στο χώρο εγγυάται τη μελέτη, σχεδίαση, κατασκευή, τοποθέτηση και συντήρηση παντός είδους επιγραφής, ταμπέλας και διαφημιστικής κατασκευής. Προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με εγγύηση.

Το Τεχνικό Γραφείο με συντονίστρια την Βασιλική Πλατανίτη (Vasiliki Plataniti), Διπλωματούχο Πολιτικό Μηχανικό του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου,  αποτελεί ένα σταθερά αναπτυσσόμενο γραφείο μελετών, επιβλέψεων και εφαρμογών τεχνικών έργων. Δραστηριοποιείται στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας, με έδρα την Γλυφάδα. Ειδικεύεται στη μελέτη, αδειοδότηση, επίβλεψη και διαχείριση κτιρίων. Στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σχετικά με την αξιολόγηση και την αξιοποίηση κτιριακών εγκαταστάσεων καθώς και στην τακτοποίηση αυθαίρετων κατασκευών και χρήσεων. Στόχος της είναι να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις τόσο από τεχνική όσο από οικονομική σκοπιά.

Αυτές οι συνεργασίες μου προσφέρουν νέες ευκαιρίες στον τομέα της ασφάλισης (αστική ευθύνη, ασφάλιση έργων) και σκοπεύω να διατηρήσω την επιχειρηματική μου σχέση με αυτούς τους άξιους νέους επιχειρηματίες.

Σας ευχαριστώ για την στήριξή σας και είμαι υπερήφανος για εσάς!

Επικοινωνία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *